Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Ny vecka och helt förslöad

Av Frida - 15 september 2008 08:44

Denna veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Har tack och lov inte bestämt något med någon. Känner jag för att göra något så gör jag det, annars inte. Ska bara slöa hemma tror jag, har också en del att läsa inför nästa gång jag ska till Härnösand. Bla en bok på engelska, hur nu det ska gå. Var i Härnösand fredag och lördag, det var kul. Läraren och kursen var jättebra och jag trivdes i klassen. Blir riktigt kul att läsa den här kursen. Har nog glömt att nämna vad det är för kurs men det är en retorik kurs. Isabelle däremot tyckte inte det var så kul där. Lars var med för att passa henne och hon var lite jobbig mot honom :P Hon var ganska så hungrig ganska så ofta, så då fick han smsa och jag gick ut för att amma. För mig var det inga problem men Lars tyckte han störde mig lite för ofta. Men vad ska man göra, är hon hungrig så är hon. Men nu när vi kommit hem så upptäckte jag att det inte var så mycke mjölk så nu ska jag pumpa lite imellan så produktionen ökar lite. Får se om det hjälper.

Igår var jag hos Yvve, från jobbet, och klippte och färgade henne. Var skönt att komma ut lite och träffa vänner :) För dagen var inge kul, jag kände mig jätte trött och sliten men kunde inte koppla av. Önskar jag kunde ta ett långt varmt bad, men på bb sa de att man skulle undvika bada 6-8 veckor :(

Idag sover Lars länge för han ska ut och jobba natten, sedan ska han och Isabelle och Isak ut på lång prommis. Då ska jag lägga mig under täcket och läsa och sova, mmm.

Nu ska jag se svampbob med mina barn, hi hi, han är sååå bra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Monica

16 september 2008 21:40

Hejsan =) Vad mysigt ni har det lilla familjen! Går skolan bra? Kom fler på den andra lektionen du gick på? Vad ska ni göra till helgen då??? Saknar er! kram Monica och Fredrik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 10 september 2017 08:16

Har inte varit här på evigheter.... Men kom upp på mina minnen på FB så tänkte jag skulle skriva något...   Är ensam nu med barnen. Bor kvar i huset och Lars har flyttat ut. Är lite tomt men både barnen och jag trivs bra. Isak är så stor så han...

Av Frida - 16 juli 2012 08:45

Fy fasen för det här vädret :-( Någon gång måste det ju vända?! Idag blir det slappar dag. Tänkte vi skulle åka till stan men lillan känner sig inge pigg. Blir film och mys istället ...

Av Frida - 10 juli 2012 09:32


  Snart är det dax för Furuvik igen. Får se om Isak har samma tur som förra året, då vann han världens största chipsförpackning. Ha en underbar dag.    ...

Av Frida - 8 juli 2012 10:40


  Ja det var ett par somrar sedan   Ha en härlig söndag!       ...

Av Frida - 7 juli 2012 10:45

Nu var det verkligen längesedan jag var in här.... Hade nästan glömt denna sidan      Just nu har jag sommarlov med barnen. Lars jobbar några pass till innan han går på semester. Just nu gör vi inget speciellt utan latar oss bara    Såå skö...

Presentation

Omröstning

VAD ÄR BÄSTA MED SOMMAREN?
 BADA
 GRILLA
 SOLA
 DRICKA ÖL
 SITTA I SKUGGAN
 SLAPPA
 MOTIONERA
 HATAR SOMMAREN
 ANNAT

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Blogkeen
Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se