Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Ensam

Av Frida - 29 september 2008 07:55

Idag är jag ensam, eller ensam och ensam, Isabelle är hemma. Men Lars jobbar dagen och Isak skulle på dagis men han bestämde sig för att föjla med pappa på jobbet, min pappa. Så jag ska lägga mig och sova en stund nu och sedan ska jag läsa minst ett kapitel. Efter det ska jag till jobbet och hjälpa Lena, min vikarie, med lite sv och matte uppgifter till barnen. När jag kommer hem efter det så ska jag läsa minst ett kapitel till. Har som mål att läsa minst två om dagen tills det bara är den engelska boken kvar, då blir det ett kapitel om dagen.

Igår började jag och med köket. Målade alla kanter och sedan rollade Lars på. Idag ska han rolla på en gång till så är det klart :)

Två dagar, inte dåligt...Det är inte stor yter att måla men i det här huset brukar det ta lite tid :P

Sedan håller vi på för fullt med data rummet. Jag tror och hoppas på att det ska bli klart denna veckan. (förutom taklister, det kanske blir senare, för se) MEN soffan som jag valt till det här rummet kostade 4200 och igår när jag tittade i bladet ,på kvällen så klart, så var det bara erbjudande tills igår. FAN. Nu kostar den 5499. Ska ringa och höra mig för lite om de verkligen har höjt priset eller om man kan få den för det billigare, hoppas , hoppas....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 10 september 2017 08:16

Har inte varit här på evigheter.... Men kom upp på mina minnen på FB så tänkte jag skulle skriva något...   Är ensam nu med barnen. Bor kvar i huset och Lars har flyttat ut. Är lite tomt men både barnen och jag trivs bra. Isak är så stor så han...

Av Frida - 16 juli 2012 08:45

Fy fasen för det här vädret :-( Någon gång måste det ju vända?! Idag blir det slappar dag. Tänkte vi skulle åka till stan men lillan känner sig inge pigg. Blir film och mys istället ...

Av Frida - 10 juli 2012 09:32


  Snart är det dax för Furuvik igen. Får se om Isak har samma tur som förra året, då vann han världens största chipsförpackning. Ha en underbar dag.    ...

Av Frida - 8 juli 2012 10:40


  Ja det var ett par somrar sedan   Ha en härlig söndag!       ...

Av Frida - 7 juli 2012 10:45

Nu var det verkligen längesedan jag var in här.... Hade nästan glömt denna sidan      Just nu har jag sommarlov med barnen. Lars jobbar några pass till innan han går på semester. Just nu gör vi inget speciellt utan latar oss bara    Såå skö...

Presentation

Omröstning

VAD ÄR BÄSTA MED SOMMAREN?
 BADA
 GRILLA
 SOLA
 DRICKA ÖL
 SITTA I SKUGGAN
 SLAPPA
 MOTIONERA
 HATAR SOMMAREN
 ANNAT

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Blogkeen
Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se