Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Lite sömn skulle inte sitta fel..

Av Frida - 12 oktober 2008 11:08

Men jag kommer ju alltid på något som jag ska göra när det är läge att sova :)

Igår hade jag och Monica lite mys pys med skräckfilm och popcorn. Vi såg Rise, den var ganska bra men kanske mer thriller än skräck även om den handlade om odödliga. Men tur var det för Lars jobbade natten så jag var ensam, men det gick att sova ändå..Idag har Isak, jag och Isabelle varit på simskola och nu är vi hos mamma. Isak hade längtat efter att leka med en kompis som bor på mammas gata så vi passade på att köpa fika och åka hit. Ska försöka ta mig en tupplur här. Blir ju betydligt enklare här än hemma då Isak inte har någon att leka med. Dessutom är ju mamma vaken ifall Isak vill något.

Det gick jättebra för Lars att vara hemma med lillan och jag hann läsa båda böckerna innan jag åkte till härnösand vilket var skönt.

Ikväll kommer Alfred och Lukas, brors tvilligar på 4 år, för älgjakten har börjat. Dom kommer stanna hela veckan, om dom inte skjuter alla älgar på en gång. Men dom åker hem på torsdag och kommer tillbaka på fredagen så då ska Isak åka med och sova över hos dom i huddik.


Nu ska jag lägga mig på sängen och sappa ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 10 september 2017 08:16

Har inte varit här på evigheter.... Men kom upp på mina minnen på FB så tänkte jag skulle skriva något...   Är ensam nu med barnen. Bor kvar i huset och Lars har flyttat ut. Är lite tomt men både barnen och jag trivs bra. Isak är så stor så han...

Av Frida - 16 juli 2012 08:45

Fy fasen för det här vädret :-( Någon gång måste det ju vända?! Idag blir det slappar dag. Tänkte vi skulle åka till stan men lillan känner sig inge pigg. Blir film och mys istället ...

Av Frida - 10 juli 2012 09:32


  Snart är det dax för Furuvik igen. Får se om Isak har samma tur som förra året, då vann han världens största chipsförpackning. Ha en underbar dag.    ...

Av Frida - 8 juli 2012 10:40


  Ja det var ett par somrar sedan   Ha en härlig söndag!       ...

Av Frida - 7 juli 2012 10:45

Nu var det verkligen längesedan jag var in här.... Hade nästan glömt denna sidan      Just nu har jag sommarlov med barnen. Lars jobbar några pass till innan han går på semester. Just nu gör vi inget speciellt utan latar oss bara    Såå skö...

Presentation

Omröstning

VAD ÄR BÄSTA MED SOMMAREN?
 BADA
 GRILLA
 SOLA
 DRICKA ÖL
 SITTA I SKUGGAN
 SLAPPA
 MOTIONERA
 HATAR SOMMAREN
 ANNAT

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Blogkeen
Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se