Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Simskola

Av Frida - 9 november 2008 11:12

Nu har Isak varit på simskolan. Isabelle åt innan vi åkte så vi kunde ta det lugnt och inte stressa. När simskolan var slut så simmade Isak i stora och sedan satt han länge och bastade. Jag hade med mig nya Amelia tidningen och satt och läste. Avkopplande och skönt. Blir som en egen tid.

Nu har Isak, Isabelle och Lars åkt till svärfar för att fika på farsdag och lämna en skjorta. Eva skulle också med, dom skulle plocka upp henne på vägen. På eftermiddagen skulle Annsofie och dom åka dit.

Nu ska jag lägga mig på soffan och ta en powernap sedan ska vi åka till fortet i svartvik och leka.

Ska kolla in lite recept på nätet först och se om man kan göra någon annorlunda rätt än vad vi brukar äta.


Bjöd på en dopklänning på nätet. Jäklar vad snabbt det går på slutet de sista sekunderna. Men vi fick den inte. Nu har jag hittat en annan vi ska köpa. En som passar bra till julen etersom hon ska döpas 20 december.


Ska ta och sätta mig sedan i eftermiddag och fundera vem eller vad jag ska välja till mitt självintroducerande tal. Vi ska berätta om en händelse eller person som förändrat oss. Förhoppningsvis till bättre personer...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 10 september 2017 08:16

Har inte varit här på evigheter.... Men kom upp på mina minnen på FB så tänkte jag skulle skriva något...   Är ensam nu med barnen. Bor kvar i huset och Lars har flyttat ut. Är lite tomt men både barnen och jag trivs bra. Isak är så stor så han...

Av Frida - 16 juli 2012 08:45

Fy fasen för det här vädret :-( Någon gång måste det ju vända?! Idag blir det slappar dag. Tänkte vi skulle åka till stan men lillan känner sig inge pigg. Blir film och mys istället ...

Av Frida - 10 juli 2012 09:32


  Snart är det dax för Furuvik igen. Får se om Isak har samma tur som förra året, då vann han världens största chipsförpackning. Ha en underbar dag.    ...

Av Frida - 8 juli 2012 10:40


  Ja det var ett par somrar sedan   Ha en härlig söndag!       ...

Av Frida - 7 juli 2012 10:45

Nu var det verkligen längesedan jag var in här.... Hade nästan glömt denna sidan      Just nu har jag sommarlov med barnen. Lars jobbar några pass till innan han går på semester. Just nu gör vi inget speciellt utan latar oss bara    Såå skö...

Presentation

Omröstning

VAD ÄR BÄSTA MED SOMMAREN?
 BADA
 GRILLA
 SOLA
 DRICKA ÖL
 SITTA I SKUGGAN
 SLAPPA
 MOTIONERA
 HATAR SOMMAREN
 ANNAT

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Blogkeen
Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se