Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

zzzzz

Av Frida - 13 januari 2009 09:30

Idag sov vi till sju, sedan låg vi kvar och tittade på tv och drog oss ända till 9. Skööönt.

Nu ska jag strax köra Isak till dagis och sedan ska jag börja fytta in grejerna i Bellis rum...

Ska ta och rappa på lite, igår var vi över en halvtimme sen till dagis :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

13 januari 2009 10:33

Hej där! Är allt bra? Själv är jag hemma med det yngsta barnet som är sjuk. Hur går det med studierna? Bra kan jag tänka mig. Hade tänkt att läsa vidare i vår men ekonomin för förskolan räkte inte till att både jag och M skulle läsa så M fick börja som att hon hade gått 2 dagars LLU utbildning redan, så jag ska satsa på din nu i vår så få se till hösten om jag kan läsa vidare då. Jag känner att jag jättegärna vill sammanstråla våran förra studiegrupp men det verkar vara svårt att få till nu när man är ute i det verkliga livet, tänkte då om du kunde prata med L om en kväll i slutet av januari i veckan så kan vi träffas på en fika inne i stan så bestämmer vi en dag bara. Har ett förslag på en dag tisdagen den 27 januari (varken jag eller M stänger då, så vi kan ses vid 17 tiden)???? Skulle vara roligt, det är ju ett tag sedan. Mångar Kramar från din gamla studiekamrat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 10 september 2017 08:16

Har inte varit här på evigheter.... Men kom upp på mina minnen på FB så tänkte jag skulle skriva något...   Är ensam nu med barnen. Bor kvar i huset och Lars har flyttat ut. Är lite tomt men både barnen och jag trivs bra. Isak är så stor så han...

Av Frida - 16 juli 2012 08:45

Fy fasen för det här vädret :-( Någon gång måste det ju vända?! Idag blir det slappar dag. Tänkte vi skulle åka till stan men lillan känner sig inge pigg. Blir film och mys istället ...

Av Frida - 10 juli 2012 09:32


  Snart är det dax för Furuvik igen. Får se om Isak har samma tur som förra året, då vann han världens största chipsförpackning. Ha en underbar dag.    ...

Av Frida - 8 juli 2012 10:40


  Ja det var ett par somrar sedan   Ha en härlig söndag!       ...

Av Frida - 7 juli 2012 10:45

Nu var det verkligen längesedan jag var in här.... Hade nästan glömt denna sidan      Just nu har jag sommarlov med barnen. Lars jobbar några pass till innan han går på semester. Just nu gör vi inget speciellt utan latar oss bara    Såå skö...

Presentation

Omröstning

VAD ÄR BÄSTA MED SOMMAREN?
 BADA
 GRILLA
 SOLA
 DRICKA ÖL
 SITTA I SKUGGAN
 SLAPPA
 MOTIONERA
 HATAR SOMMAREN
 ANNAT

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Blogkeen
Följ   I 110 knyck, livet i full fart ;)      med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se